Ik ben al jaren op zoek naar jou, wist je dat?

Of nou ja, naar jou? Daarmee bedoel ik naar jouw fantastische bedrijf! Want ik wil bewust kiezen, ik wil zelf bepalen wat ik in mijn mond stop en ik wil keuzes maken die ook goed zijn voor onze planeet. En daar hoor jij bij, maar ik kon je niet vinden…. Ik heb uren in het oerwoud van Google gespendeerd omdat er simpelweg geen plek online was waar ik jou en je collega-bedrijven kon vinden.

En ben je ook op zoek naar mij geweest?

Hoe heb jij naar mij gezocht? Had ik je toch op een pagina in Google moeten ontdekken? Of zat ik niet op te letten toen ik door mijn tijdlijn op Facebook scrollde?

Het is een oerwoud…

Ik krijg bijna dagelijks de vraag of ik bedrijven kan helpen beter vindbaar te worden. En het aller…allerliefste help ik bedrijven die verantwoorde keuzes maken en goed bij me passen.

Dus tijd voor echte stappen

Tijd om mijn passie voor bewust leven en ondernemen te combineren met mijn ervaring als internetondernemer om zo op grote schaal de wereld beter te maken! Tijd voor een echte kanteling en tijd voor een plek waar mensen, die hetzelfde willen, samenkomen.

Ik ben WeLoveSlow begonnen zodat jij gezien gaat worden

WeLoveSlow is hét platform waar jouw publiek rondsnuffelt en op zoek is naar jou zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is: jouw producten en diensten en die de wereld een stukje beter maken.

WeLoveSlow.nl trekt een publiek wat op zoek is naar jouw bedrijf! Ze zoeken verantwoorde producten, willen eerlijk eten en maken bewuste keuzes. WeLoveSlow.nl is zo opgezet dat er duizenden bezoekers per maand komen. En zeg nou zelf die wil jij toch op jouw pagina krijgen? Dat kan nu!

Staat jouw business al op de kaart? Beheer dan jouw locatie!

Jouw bedrijvenpagina staat voor je klaar, en het mooie is, je kunt deze volledig zelf aanpassen. Voeg mooie afbeeldingen. Laat bezoekers direct contact met je opnemen of stuur ze door naar je website. Plaats een toffe video om mensen kennis te laten maken met je prachtige diensten en producten. Het kan allemaal!

En dat is niet alles…

Je krijgt gedetailleerd inzicht in de resultaten. In jouw account vind je de exacte statistieken die aangeven hoe vaak je pagina is bezocht en hoe vaak er is doorgeklikt naar je website. Zo bepaal je zelf of de investering die je doet opweegt tegen de resultaten. En ik kan je vertellen…. dat zit wel goed 🙂

Kom… we gaan aan de slag…

Ga naar de pagina van jouw bedrijf en klik op “beheer deze locatie” en ik zie je aan de andere kant!

Staat jouw bedrijf er nog niet op? Dan gaan we daar snel verandering in brengen! Meld jou bedrijf dan aan bij “Tip een locatie”.

 

Fijn dat ik je eindelijk heb gevonden.

Een slowe groet,
Kirsten

Laat een Reactie achter